Formák, színek, anyagok, struktúrák

Hiszem hogy látványos, a megrendelő elképzeléseit és igényeit leginkább tükröző belsőépítészeti megoldásokat, már az építészeti tervezéssel egy időben az építésszel való közös gondolkodás során lehet kialakítani.

A belső tér kialakítása sokszor összemosódik a laikus számára a lakberendezés szembeötlő megoldásaival.Ezek a megoldások és az összhang azonban csak egy tökéletes térben működnek. A formák, színek, anyagok, struktúrák összhatásával létrejövő szinergia a vezérelv, a tervezésem során.

Szívesen gondolkodom a megrendelővel, az építésszel már a tervezés korai stádiumában. Természetesen a már adott terekből is igyekszem a maximálisan kielégítő megoldást felkutatni, akár egy felújítás, átépítés során is. Legyen az lakótér, iroda, rendelő, közösségi tér. Első tanulmányaimat a mai MOME vizuális tervezői szakirányán végeztem, majd 1 év múlva megalapítottam az ArtService Kreatív Stúdiót. Formatervezés, látványtervezés, arculattervezés, fotózás egyaránt közel állnak hozzám a mai napig. Mindíg is vallottam a kreatív szakmák egyes ágainak átjárhatóságát és értéket teremtő összeolvadását.

Minimál, vintage, orientalis, kortárs eklektikus?

A belső terek kialakításakor,szívesen dolgozom különböző stílusokban, a lényeg a megrendelő elképzelésének tudatos feltérképezése. Leginkább a letisztult, de karakteres formák, természetes anyagok állnak hozzám a legközelebb.
Varga Sylvia